top of page

Kreatív menedzsment

Az intelligens fólia sokoldalú felhasználhatósága miatt elkerülhetetlen, hogy a vevőink fantáziájához igazodva, mégis más oldalról megközelítve tervezzük meg, tesszük egyedivé 3D látványterven keresztül amit sokszor még a megrendelő sem gondolna.. Amint összeállt az elképzelés, 35 évnyi kivitelezési tapasztalattal és alternatív probléma megoldó készséggel valósítjuk meg, 100% -os megelégedettségi garanciával.
Minden ötletet megvalósítunk! A kihívások a motivációink!

Okos Megoldások

Generálkivitelezés

Irodák, szállodák, üzletek, éttermek, bérlemények, vendéglátó egységek kialakítását vállaljuk teljes generálkivitelezés keretében.
Az első tervezés-kivitelezés lépéstől az átadásig.

uveg
Umbroll

Hővédő és betörésgátló kültéri fóliázás

Napjainkban a korszerű üvegszerkezetek tulajdonságai kiemelt jelentőségűek egy épület energiafelhasználása kapcsán. Ezek a tulajdonságok elérhetőek az üvegszerkezet teljes cseréjével, de ez nagy költséggel és bonyodalommal járhat. Ebben is segítünk megoldást találni.

Az iparág egyik legszélesebb termékskáláját kínáljuk, olyan termékekkel, amelyeket a legmagasabb minőség érdekében a legtisztább „clean-room” környezetben gyártanak.

Kérje szakértőink segítségét az adott üvegszerkezetre legmegfelelőbb fólia kiválasztásában!

icontrall-banner.png

Intelligens otthontól az okos irodáig

Cégünk lehetővé teszi bármelyik ügyfele számára, hogy akár családi otthonát, akár irodáját, akár komplett vállalatát intelligens megoldásokkal szerelje fel. A digitális árnyékolók, a világítótestek, és a hűtő/fűtő rendszer intelligens vezérlésével jelentősen csökkentheti energiafelhasználását.

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!

bottom of page